Waar kom jij je bed voor uit? Past avontuur meer bij jou of ga je liever voor zekerheid? Is groei essentieel of is creativiteit een drijfveer in je carrière en je leven? ‘Groei’, ‘humor’ en ‘samen’ zijn waarden waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht. Je drijfveren zeggen wat over jouw identiteit en hoe je in het leven staat. Drijfveren zijn waarden die je heel belangrijk vindt en bijdragen bij aan je werkgeluk.

“Een belangrijk onderdeel van je identiteit en je personal brand zijn je drijfveren”

Een belangrijk onderdeel om je identiteit en je personal brand (je merk ik) te benoemen, is om helder te krijgen wat je drijfveren zijn. Drijfveren bepalen voor een groot deel je gedrag en motivatie. Een drijfveer is iets wat je al hebt en dat (waarschijnlijk) al vanaf je kinderjaren een rode draad vormt in je leven. Je vrienden die je om je heen hebt en de mensen die jou inspireren, zeggen ook wat over je drijfveren: je herkent hierin de drijfveren van jezelf. Door je drijfveren te vertalen in jouw communicatie en presentatiestijl trek je de mensen aan met wie je graag wilt samenwerken. Ook zij herkennen zichzelf!

Waar kom jij je bed voor uit?

Invul oefening e-guide “Become your own brand”

Het zichtbaar maken van je drijfveren maakt je een magneet voor een nieuwe opdracht- of werkgever, samenwerkingen en/of je volgers. Je vergroot je werkgeluk én het levert je nog wat op ook. Neem de tijd om je drijfveren in kaart te brengen en je plukt er snel de vruchten van. Je drijfveren/waarden zijn de basis van jouw merk ik en de sleutel naar het vergroten van je werkgeluk! 

Drijfveren

Impressie drijfveren uit e-guide “Become your own brand”

In onze e-guide krijg je een compleet overzicht met drijfveren/ kernwaarden om je op weg te helpen. 

Heb je vragen? Ik help je graag op weg! 

Tekst en beeld: Nynke Kuijpers