Simone van Trojen is wat mij betreft een perfecte mix van een moderne business lady. Super vrouwelijk en staat aan het hoofd van een gezonde onderneming. Met haar LaDress voorziet ze ons in de allermooiste jurkjes, voor alle gelegenheden. Ik vroeg haar waar ze op het moment mee bezig is!

Waar ben je op werk gebied nu allemaal mee bezig?
De gedachte achter LaDress is het perfecte jurkje voor elke gelegenheid. Tijdloos en leeftijdloos met een fantastische fit. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen afkomstig van Europese stoffenhuizen. Momenteel werken we aan de spring/summer collectie voor volgend jaar. Heel spannend omdat we voor het eerst een beach collectie uit gaan brengen. Daarnaast komen er heel veel nieuwe Girls styles aan. Vooral zo leuk omdat mijn elfjarige dochter Lise heel enthousiast is over de collectie. Zij vormde mijn inspiratiebron voor LaDress Girls.

‘Het is leuk om te zien dat onze klanten dolgelukkig worden van de jurkjes. Het geeft zo’n kick om mensen te zien stralen’

Heb je leuke nieuwe plannen voor de toekomst die je met ons kan delen?
Op het moment zijn we druk met de internationale groei van LaDress. We zijn heel trots op het feit dat LaDress in Europese departement stores verkocht wordt. Daarnaast gaan we de collectie verder uitbreiden. Het is leuk om te zien dat onze klanten dolgelukkig worden van de jurkjes. Het geeft zo’n kick om mensen te zien stralen. We zijn enorm dankbaar voor alle loyale klanten die vanaf het eerste moment terug blijven komen.

Wat heb je vanmorgen gegeten als ontbijt?
Ik start de dag altijd met kokend water met wat schijfjes citroen. Als ik haast heb kies ik voor een gezond sapje maar vanochtend bestond mijn ontbijt uit havermout met amandelmelk en bessen en een zelfgemaakte shake.

‘Onze collectie bestaat uit een regenboog aan kleuren, maar zelf draag ik al jaren bijna uitsluitend zwart’

Wat weet niemand van jou?
Mensen vragen me vaak naar mijn lievelingsjurk. Het grappige is, onze collectie bestaat uit een regenboog aan kleuren, maar zelf draag ik al jaren bijna uitsluitend zwart. Hoe mooi ik kleur ook vind staan bij vrouwen, ik ben erachter gekomen dat ik mezelf het meest comfortabel voel in een zwart jurkje gecombineerd met een mooie leren tas en stoere laarzen.

‘Een mooie, goedzittende jurk geeft je de power om te stralen’

Heb je nog iets leuks dat je aan mij kwijt wil en onze lezeressen moeten weten?
Het perfecte jurkje is mijn metafoor voor empowerment. Onze ambitie is meisjes en vrouwen het zelfvertrouwen te geven wat ze nodig hebben om hun hart te volgen en dromen waar te maken. Een mooie, goedzittende jurk geeft je de power om te stralen. ‘Zorg dat je intens geniet van het leven en maak je vooral geen zorgen over hoe je eruit ziet, daar zullen wij je bij helpen.’ Dat is de boodschap.

www.ladress.com