Ik word dagelijks gemaild door vrouwen die zich aanmelden als contributor voor Annicvw.com. Ik heb vorig jaar, toen ik I Love Fashion News omdoopte tot Annicvw.com, alle contributors met heel veel zorg en aandacht geselecteerd en gevraagd (en ik ben super blij én trots op hun) en daarom wil dat exclusief houden. Maar om de leukste schrijvers en bloggers van Nederland toch een kans te geven en een plek te bieden op Annicvw.com ga ik mijn redactie uitbreiden!

“Wie weet ben jij binnenkort één van mijn nieuwe redactieleden! Cool toch?!”

Dussss, is schrijven jouw passie en wil jij graag jouw kennis en/of ervaringen delen op mijn website Annicvw.com? Laat het mij dan weten en wie weet ben jij binnenkort één van mijn nieuwe redactieleden! Cool toch?!

Naar wie ben ik op zoek?
Naar vrouwen die een schrijftalent hebben, midden in het leven staan, een beetje gevoel voor humor hebben, die onder mijn doelgroep vallen namelijk tussen 28-40 jaar en heel graag hun kennis en ervaringen delen op het gebied van business, lifestyle, food, sport, health, interior, wedding, baby, travel, fashion en beauty in ruil voor naamsbekendheid op mijn website. Oh ja! En als laatste affiniteit hebben met (ja ik kan er ook niks aan doen) mij! ;-)

“Jouw artikelen verschijnen bovenaan de homepage op mijn website en in mijn Annicvw.com iPhone en Android app”

Wat verwacht ik van jou?
Er zijn geen verplichtingen, maar ik zou het super leuk vinden als je met mij meewerkt aan Annicvw.com! Of je nou wekelijks of maandelijks wil schrijven, ik vind het allemaal leuk! Natuurlijk stel ik wel eisen aan de kwaliteit van jouw artikelen. Als laatste verwacht ik exclusiviteit, de content die je voor mijn website schrijft is exclusief voor mijn site. Ik plaats namelijk alleen exclusieve content op Annicvw.com en daarnaast is dubbele content slecht voor je ranking op Google en dat willen we natuurlijk niet!;-)

Wat kun je van mij verwachten?
– Ik bied jouw een plek op mijn website om jouw artikelen te delen
– Ik plaats jouw artikelen bovenaan de homepage op mijn website en op mijn Annicvw.com iPhone app en Android app. Heb je die dan?! Hoor ik je denken. Ja! Die kun je gratis downloaden! Daarnaast worden ze doorgeplaatst op de Annicvwcom social media kanalen.
– Jouw artikelen plaats ik onder contributor: redactie van Annicvw.com en onderaan jouw artikel komt jouw naam te staan met een clickable link naar jouw website of blog. Omdat mijn website een hele hoge ranking op Google heeft is die link weer super goed voor de ranking van jouw website én mijn bezoekers kunnen natuurlijk doorklikken naar jou! Klik hier voor een voorbeeld van de naamsvermelding! Wil je schrijven zonder naamsvermelding? Dat mag natuurlijk ook!

“Omdat mijn website een hele hoge ranking op Google heeft is die link weer super goed voor de ranking van jouw website”

En nu?
Ben je nog steeds helemaal enthousiast en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan een mailtje naar info@annicvw.com o.v.v. ‘SCHRIJVEN VOOR ANNICVW.COM‘ met:
1. Jouw naam en leeftijd
2. Duidelijke foto
3. Korte motivatie en jouw website/blog
4. Tien concrete titels voor jouw artikelen die je wil schrijven voor Annicvw.com
5. Één proefartikel zodat ik een idee krijg van jouw schrijfstijl en die we gelijk zouden kunnen plaatsen op Annicvw.com

Punt 1 t/m 5 check? Dubbel check? Dubbel, dubbel Check?! Leuk! Ik bekijk alleen jouw mail als hij de 5 bovenstaande punten volledig bevat. :-) Als ik je heb geselecteerd kun je binnen een paar weken mijn reactie verwachten!

Eenmalig?
Heb jij een mooi of bijzonder verhaal wat goed past op mijn website waarmee we mijn lezeressen kunnen inspireren? Dan mag je natuurlijk ook eenmalig jouw verhaal delen. Stuur dan een mailtje naar info@annicvw.com o.v.v. ‘INTERVIEW’.

Ik kijk heel erg uit naar jouw mail, tot snel!