Trajecten

"Een adviestraject voor iedere ondernemer die voor een langere periode persoonlijk advies, tips én een plan wil"

Als je het aan Annic vraagt is er niks leuker dan ondernemen. Je bepaalt de koers van je bedrijf, neemt beslissingen en doet elke dag wat jij het allerleukste vindt. Maar…

…soms is het wel eenzaam in het maken van beslissingen, krijg je niet zomaar waardevolle tips en na de zoveelste keer sparren met je lieve vrienden of partner ben je er misschien wel toe aan toe om dit te doen met een ervaren ondernemer.

Annic helpt je graag als vervolg op de adviesdag tijdens een persoonlijke adviestraject. Via de onderstaande button vind je meer informatie over een adviesdag.

“Na elke sessie bij Annic op kantoor is er tijdens een video call ruimte om de vorderingen door te spreken en jouw vragen te beantwoorden”

Na de adviesdag voor ondernemers biedt Annic als vervolg adviestrajecten van 6 of 12 maanden aan.

Maar je begint als ondernemer altijd met een adviesdag. Na deze dag weet Annic waar jij als ondernemer voor staat, wat jouw doelen zijn, jouw missie en jouw visie met jouw bedrijf.

Na deze adviesdag kun je als vervolg voor een periode van 6 of 12 maanden een adviestraject starten met Annic. Deze adviestrajecten vinden net als de adviesdag online plaats of op het kantoor van Annic. Tijdens dit traject, werk je samen met Annic jouw plan verder uit, beantwoordt Annic jouw vragen, houdt ze jou scherp, geeft ze tips en zal met je sparren over nieuwe ideeën, stappen of beslissingen die jij wil nemen. Daarnaast maakt ze hiervoor samen met jou tijdens elke sessie een concreet plan die jijzelf kunt uitvoeren. Na elke sessie bij Annic op kantoor is er tijdens een video call ruimte om de vorderingen door te spreken en jouw vragen te beantwoorden.

Na een half jaar of één jaar zijn jouw doelen behaald zoals:

Jouw omzet verhoogd
Jouw aantal klanten vergroot
Naamsbekendheid vergroot
Orde in de chaos

GEEN DOEL IS VOOR ANNIC TE GROOT OF TE GEK

De meeste doelen worden door het concrete plan van aanpak snel behaald. De tarieven voor een adviesdag kun je aanvragen via de onderstaande button.

Menu