Designer Rental is dé nieuwe online service waar je jurken, tassen en accessoires kunt huren. Dus heb jij een leuk feestje? Dan zijn de mooiste items gewoon bereikbaar. Met ieder seizoen een selectie van designer jurken, tassen en accessoires die bij iedere gelegenheid passen. Wat een superleuk concept. Daarom vroeg ik Harmke:

Waar ben je op werk gebied nu allemaal mee bezig?
Ik ben druk bezig met de uitbreiding van onze online business Designer Rental. Dit doe ik samen met mijn business partner Juliette en een team van creatieve mensen waar we veel inspiratie uit halen. Designer Rental is een online rental service waar je designer jurken, tassen en accessoires kunt huren voor iedere gelegenheid.

‘Het is altijd weer spannend hoe onze klanten hierop reageren’

We hebben toevallig deze week de nieuwe winter collectie online gezet. Het is altijd weer spannend hoe onze klanten hierop reageren. Daarnaast hebben we veel leuke samenwerkingen met bloggers, maar ook bijvoorbeeld met hotels die een Designer Rental VIP service aanbieden aan hun gasten.

Heb je leuke nieuwe plannen voor de toekomst die je met ons kan delen?
Ik heb alleen maar leuke nieuwe plannen! Zo zou ik ooit nog graag een mooie nachtclub beginnen, en een fancy restaurant. Maar Designer Rental zal altijd mijn grote trots blijven. Wat de toekomst betreft zitten Juliette en ik heel erg op één lijn. Binnenkort komen er nog een paar fantastische jurken voor tijdens het kerstdiner en NYE. Naast dat onze collectie zich in het voorjaar weer uit zal breiden met nog meer musthave tassen, gaan we volgend jaar ook de Duitse markt op, en wie weet zit in de zomer Designer Rental wel op Ibiza!

Wat heb je vanmorgen gegeten als ontbijt?
Toen ik vanmorgen wakker werd heb ik een groot glas water gedronken en heb ik een morning run gedaan. Wij wonen vlakbij Scheveningen, een ideale plek om te rennen. Toen ik terug kwam at ik mijn nieuwe addiction: Mug cake. Het is zo easy om te maken: Ik prak een banaan, doe er ei, havermout en goji bessen bij en giet het in een mok. Een kwartier in de oven op 220c. Als hij klaar is haal ik de cake eruit en strooi er wat kaneel overheen. Daarbij dronk ik nog twee grote glazen water en een espresso. Een perfect ontbijt om een drukke dag mee te beginnen!

‘Mijn eerste woordjes waren geen papa en mama, maar zelf doen’

Wat weet niemand van jou?
Wat een hoop mensen niet van mij weten is dat ik behoorlijk eigenwijs uit de hoek kan komen en het liefst zelf de touwtjes in handen heb. Mijn moeder zegt altijd; ‘’jouw eerste woordjes waren geen papa en mama, maar “zelf doen.’’

Heb je nog iets leuks dat je aan mij kwijt wil en onze lezeressen moeten weten?
Laat je door niemand tegenhouden in het najagen van je dromen. Als je iets wil bereiken zal je er hard voor moeten werken en of je daar uiteindelijk succesvol in bent of niet, je bent er in elk geval sterker én wijzer door geworden. Houd dat altijd in je achterhoofd bij alles wat je doet!

Lees meer over Harmke en Juliette op www.designerrental.nl