Dagelijks krijg ik van ondernemers mailtjes, producten en zelfs hele pakketten opgestuurd. De vraag is altijd hetzelfde: of ik aandacht wil geven aan hun bedrijf. Het liefst help ik ie-de-reen en plaats ik álles, maar het is zoveel dat ik op mijn social media daar niet aan kan beginnen. Daarom roep ik bij deze een nieuwe rubriek in het leven namelijk: ‘Annicvw’s Elevator Pitch’!

“Vanaf 5 september kies ik elke eerste maandag van de maand uit alle inzendingen vier winnaars”

Annicvw’s Elevator Pitch
Vanaf 5 september kies ik elke eerste maandag van de maand uit alle inzendingen vier nominatie-winnaars. Deze vier nominatie-winnaars krijgen eenmalig aandacht (in mijn maandelijkse Annicvw’s Elevator Pitch artikel hier op mijn website) voor zijn of haar bedrijf/product op mijn site en op mijn social media kanalen. Daarnaast maak ik elke eerste maandag van de maand in dit zelfde artikel één maandwinnaar bekend uit de vier nominatie-winnaars van de afgelopen maand. Hoe en wat je kunt winnen? Lees snel verder…

Nominatie-winnaar: wat win je?
Eeuwige roem op mijn website. ;-) Als één van de vier nominatie-winnaars kom je eenmalig in mijn Annicvw’s Elevator Pitch rubriek met een korte beschrijving over jou en je bedrijf, een foto, een link naar jouw website (goed voor je ranking op Google, want de ranking van mijn website is super hoog!) en naar jouw social media kanalen.

Maandwinnaar: wat win je?
De maandwinnaar krijgt natuurlijk nóg meer roem op mijn website en ontvangt daarnaast mijn boek, een ticket voor mijn Masterclass Ondernemen én een persoonlijke coachingsessie met mij.

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Mijn bezoekers en jouw familie en vrienden kunnen als je één van de vier nominatie-winnaars bent hun stem voor jouw bedrijf achterlaten in een reactie onder het artikel waarin je genomineerd bent. De nominatie-winnaar met de meeste stemmen onder het artikel wint en is maandwinnaar!

Hoe kun je meedoen?

 • Stuur een mail naar info@annicvw.com o.v.v. ‘Annicvw’s Elevator Pitch’ met:
 • Jouw naam + leeftijd
 • Naam van jouw bedrijf en kvk nummer
 • Social media kanalen en website
 • Korte introductie van jouw bedrijf (maximaal 200 woorden)
 • 5 foto’s van jou, jouw bedrijf en/of product (minimaal 800 px breed)
  LET OP! Je maakt alleen kans als jouw inzending aan de bovenstaande voorwaarden voldoet.

Voorwaarden

 • Deelname aan deze contest is gratis
 • Als een deelnemer stemmen krijgt van niet bestaande of in-actieve email adressen worden deze afgetrokken van het totaal aantal stemmen
 • Stemmen kan drie weken lang van maandagochtend als het artikel online staat tot en met zondagavond 23:59
 • De prijs is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar voor geld
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Ik kijk uit naar jouw inzending! P.s. Als je iemand kent die dit wil winnen, stuur dan dit artikel door naar die ondernemer!