Ik heb ontzettend leuke reacties ontvangen op de tweede Elevator Pitch en dit is dan ook het moment om de vier genomineerden voor november bekend te maken! Natuurlijk maakt een van deze winnaars kans om maandwinnaar te worden en daarmee een mooi prijzenpakket (mijn boek, een ticket voor mijn Masterclass Ondernemen, een persoonlijke coachingsessie met mij en ook nog eens deze maand een gloednieuwe ThinkPad X1 tablet van Lenovo t.w.v. € 1400-.!) te winnen.

“Ik heb ontzettend leuke reacties ontvangen op de eerste Elevator Pitch. Tijd om de vier genomineerden voor september bekend te maken!” 

Let op! Stemmen via Facebook
Wil jij een van deze winnaars nomineren als maandwinnaar, laat je stem dan achter op de Facebookpost en geef aan wie voor jou de winnaar is. Deze keer tellen alleen de Faccebookstemmen, dus zorg dat je daar je reactie achterlaat. Stemmen onder dit artikel tellen niet mee! De ondernemer met aan het eind van de maand de meeste stemmen wint.

De genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

NOMINATIE WINNAAR 1:  

Naam: Esmee (27) en Maxime (23)  

Website: chpt8.com

Facebook: facebook.com/chpt8

Instagram: instagram.com/chpt8
Pinterest: pinterest.com/CHPT8
Twitter: twitter.com/chpt8store

chpt8

Esmee en Maxime over hun bedrijf:

“Wij zijn twee zussen en jonge ondernemers, Esmee & Maxime, die samen het avontuur zijn aangegaan om een nieuw stukje mode naar Maastricht te brengen. Maxime heeft jarenlange ervaring in de retail en styling en Esmee heeft een goede dosis aan online marketing,- en project management ervaring. Deze combi maakt ons een sterk duo! Met CHPT 8 bieden wij Australische mode voor de ”fashion minded” vrouw. Australische mode is nog vrij onbekend in Nederland en de merken die wij aanbieden zijn momenteel beperkt verkrijgbaar in Nederland en Europa. In Limburg en Maastricht zijn wij dan ook de eerste winkel waar je deze merken kunt vinden. De kracht van deze merken is de uitzonderlijke kwaliteit, de vrouwelijke pasvormen en eigenzinnigheid. De merken die je bij ons kunt vinden zijn; Keepsake the Label, Finders Keepers, TY-LR, C/MEO Collective, The Fifth en Sol-sana shoes. Daarnaast werken zij met meer dan 10 collecties per jaar, wat betekent dat wij elke maand prachtige nieuwe (trans-seasonal) items kunnen aanbieden. Naast de winkel kun je online op ons blog de laatste trends, ideeën voor outfits, nieuws en persoonlijke updates lezen.”

NOMINATIE WINNAAR 2:  

Naam: Anne (28)  

Website: paperontherocks.com

Facebook: facebook.com/paperontherocks
Twitter: twitter.com/paperontherocks

on the rocks

Anne over haar bedrijf:

“Eind 2015 ben ik, Anne Pleun van Eijsden (28) met On The Rocks gestart. De papierindustrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Niet alleen bomen zijn nodig om papier te maken, ook veel water, energie en bleek. Ik geloof dat verhalen opschrijven en offline verbinding zoeken iets is wat mensen altijd zullen doen. Het opschrijven van verhalen willen wij aanmoedigen, maar, wel in een boek wat op een zo schoon mogelijke manier is geproduceerd. Vandaar dat wij Rockbooks hebben ontwikkeld; notitieboeken van revolutionair cradle-to-cradle gecertificeerd stone paper. We gaven dit bijzondere materiaal een mooi jasje en brengen het nu op de markt. Omdat we geloven dat duurzaam toegankelijk moet zijn. Dat een verandering teweeg kan worden gebracht zolang je maar actie onderneemt. Met de verkoop van Rockbooks roepen we ontbossing een halt toe en dragen we actief bij aan herbebossing. Vijf procent van onze winst investeren we in herbebossingsprojecten in Zuid-Afrika.”

NOMINATIE WINNAAR 3:  

Naam: Carin (40)

Website: shopkaart.nl

Facebook: facebook.com/shopkaart
Twitter: @shopkaart

shopkaart

Carin over haar bedrijf:

“Voelen, passen, deskundig advies. Er gaat niets boven het échte shoppen. In de winkelstraat dus. Of je nou op zoek bent naar je favoriete merk, een speciale actie of een leuke hotspot: Shopkaart wijst je de weg in de winkelstraat en geeft je altijd minimaal 10% korting bij de mooiste winkels in de winkelstraat, ook tijdens de sale!”

NOMINATIE WINNAAR 4:
Naam: Iris (23)
Website: crush-creatie.nl
Facebook:  www.facebook.com/crushcreatie/

Instagram www.instagram.com/crushcreatie/

LinkedIn nl.linkedin.com/in/irisvanheugten

Pinterest nl.pinterest.com/crushcreatie/

crush creatie

Iris over haar bedrijf: 

“Ik ben een vakidioot met een
overdosis passie voor design en
branding. Ik ontwikkel krachtige concepten om jouw merk op een
crossmediale wijze te verbinden aan het gewenste imago. Ontstaan uit passie of een onderscheidende waarde, in de kern heeft elk merk iets speciaals dat mensen inspireert. Aan de hand van de unieke brandmap zetten we samen de toon voor jouw merk. Ik geloof er in dat de Brand Map een perfecte manier is om jouw merk te onder- scheiden door design en branding. Deze route is ontstaan uit mijn ervaringen en kijk op krachtige merken.”

Stemmen? Ga dan naar mijn Facebookpagina en breng je stem uit: facebook.com/Annicvcom