Ik heb ontzettend leuke reacties ontvangen op de eerste Elevator Pitch en dit is dan ook het moment om de vier genomineerden voor september bekend te maken! Natuurlijk maakt een van deze winnaars kans om maandwinnaar te worden en daarmee een mooi prijzenpakket (mijn boek, een ticket voor mijn Masterclass Ondernemen én een persoonlijke coachingsessie met mij!) te winnen.

“Ik heb ontzettend leuke reacties ontvangen op de eerste Elevator Pitch. Tijd om de vier genomineerden voor september bekend te maken!” 

Wil jij een van deze winnaars nomineren als maandwinnaar, laat je stem dan achter onder het artikel en geef aan wie voor jou de winnaar is. De ondernemer met aan het eind van de maand de meeste stemmen wint.

De genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

NOMINATIE WINNAAR 1: Bullet Design
Naam: Amber (27 jaar)
Website: bulletdesign.nl
Facebook: facebook.com/bulletdesign
Instagram: instagram.com/bulletdesignNL

elevator pitch

Ambers omschrijving over haar bedrijf:
“Bullet Design is nog een relatief jong bedrijf. In oktober 2015 ben ik dit gestart nadat ik tijdens een stedentripje in Polen deze prachtige sieraden tegen kwam. Ik was op slag verliefd en wist zeker, deze sieraden móet ik naar Nederland halen. Vanaf begin 2016 ben ik dan ook exclusief verkooppunt in de Benelux. Wat mij vooral aantrok in de sieraden, is het stoere uiterlijk van de edelstenen met als eyecatcher de kogel gecombineerd met de boodschap die ze uitdragen. Alle sieraden zijn voorzien van de inscriptie “Better wear than use” en hier sta ik dan ook volledig achter. Juist in deze tijd van oorlog en terrorisme vind ik het belangrijk om hier een statement tegen te maken en hoe kan dat nou beter dan met prachtige accessoires? Een klein deel van de collectie bevat de inscriptie “Eyes on target”. Deze inscriptie is er om je te motiveren je gestelde doelen te behalen. Mijn gestelde doel is om over 5 jaar uitgebreid te zijn over heel Europa en er mijn fulltime baan van te maken.”

elevator pitch

NOMINATIE WINNAAR 2: MadeForDogs 
Naam: Jolanda (46 jaar)
Website: madefordogs.nl
Facebook: facebook.facebook.com/madefordogswebshop/

elevator pitch

Jolanda’s omschrijving over haar bedrijf: 
“In 2008 was ik op zoek naar iets wat de vuile poten van mijn hond kon schoonmaken. Ik was het gedoe met emmers en waterslang zo zat. In Amerika vond ik een product Paw Plunger, een product dat in 5 minuten de poten reinigde zonder een waterballet. Alleen verkochten ze het niet in Europa. Waarom ga je het zelf niet verkopen werd er gevraagd? Zo startte ik eind 2008 mijn bedrijf. Groen als gras begon ik aan dit avontuur en had maar één doel voor ogen; anders dan anderen zijn. Geen standaard hondenriemen, speelgoed en drinkbakken maar bijzondere leuke gadgets voor hond en baas. Ik vind deze bijna altijd in Amerika en bezoek daarom 3x per jaar de vakbeurzen daar. In eigen beheer hebben we zelf een product ontwikkeld: 3sixtyfun, dit is een grondpen met een vaste rollijn die 360 graden met de hond meedraait. Met dit product hebben wij ook de eerste prijs gewonnen op een vakbeurs. Niet voor niets is onze slogan: “gespecialiseerd in bijzonderheden.”

elevator pitch

NOMINATIE WINNAAR 3: Appels Communicatie 
Naam: Fleur (22 jaar)
Website: appelsmedia.nl
Facebook: facebook.com/appelsmedia
Instagram: instagram.com/appelsmedia

elevator pitch

Fleurs omschrijving van haar bedrijf:
“Appels Media is een jong bedrijf met een grote passie voor schrijven en een voorliefde voor social media. Wij zijn er zowel voor de grote als kleine ondernemingen, die hun merk of bedrijf graag extra in de spotlights zetten en op communicatiegebied willen groeien. Wij zetten ons dan ook 24/7 in om onze klanten te voorzien van creatieve teksten, pakkende content en communicatie-advies. Appels Media is gespecialiseerd in fashion, beauty en lifestyle en werkt o.a. voor dé styling school van Nederland; Style School ByDanie. On trend, flexibel en altijd met een glimlach, want er is niets mooier dan de hele dag doen waar je blij van wordt!”  

elevator pitch

NOMINATIE WINNAAR 4: Marieke de Jong interieurarchitectuur 
Naam: Marieke (29 jaar)
Website: marieke-de-jong.com
Facebook: facebook.com/Marieke-de-Jong

elevator pitch

Marieke’s omschrijving van haar bedrijf:
“Mijn stijl kan men beschrijven als warm minimalisme. Tja, wat is warm minimalisme? Ik zie dit in alles terugkomen; in de indeling, in materialen en in vormen. Geen overdaad en blingbling maar paar goede interieur objecten. In de indeling zoek ik naar een vrij plan met ruime zichtlijnen en symmetrie, dit biedt rust. In materialen zoek ik daarentegen naar een spanningsveld tussen harde (bv. staal) en zachte (bv. hout) materialen. De passie gaat uit naar een pure uitstraling te creëren door middel van texturen van het materiaal en niet zozeer door enorm veel kleur te gebruiken, zo behoudt men meer een tijdloos karakter. Naast deze factoren vind ik herhaling, bv van materialen of vormen, belangrijk om een eenheid te scheppen. Uiteindelijk draait het om een goede balans in al deze ingrediënten te vinden, om zo een hele fijne plek te creëren.”

elevator pitch

Winnaar
De nominatie-winnaar met de meeste stemmen onder het artikel wint en is maandwinnaar! Stemmen kan drie weken lang van maandagochtend als het artikel online staat tot en met zondagavond 25 september 23:59 uur. Kijk hier voor de overige voorwaarden. Wie is jouw favoriet? Stem hieronder in een reactie!

Voorwaarden:

  • Deelname aan deze contest is gratis.
  • Als een deelnemer stemmen krijgt van niet bestaande of in-actieve email adressen worden deze afgetrokken van het totaal aantal stemmen.
  • Stemmen kan drie weken lang van maandagochtend als het artikel online staat tot en met zondagavond 25 september 23:59.
  • De prijs is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar voor geld.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meedoen voor volgende maand? Je kunt je de hele maand opgeven voor een nieuwe Elevator Pitch. Ik kijk uit naar jouw inzending! 

P.s. Als je iemand kent die dit wil winnen, stuur dan dit artikel door naar die ondernemer!