Een kind, een bedrijf, een relatie, familie, vrienden en sporten. Er zijn genoeg zaken die mij de hele week bezig houden. Sterker nog, ik heb niet altijd de tijd om alles te doen in een week wat ik moet/wil. Maar goed, what else is new? Dit is een ‘probleem’ van deze tijd waar iedereen tegenaan loopt.

“Mensen die kennis hebben om je op een hoger niveau te tillen”

Als je een eigen bedrijf hebt vind ik het belangrijk om mensen om je heen te verzamelen die je inspireren, maar ook verder kunnen helpen met je eigen ontwikkeling. Mensen die kennis hebben om je op een hoger niveau te tillen. Een eigen bedrijf betekend namelijk niet dat je stil moet gaan staan! Ontwikkeling van mijn eigen kennis vind ik dan ook belangrijk, reden dat ik al een tijd op zoek was naar een cursus/opleiding om mij nog meer te specialiseren in digital. 

Naast ontwikkeling heb ik nog een aspect wat ik heel belangrijk en bovenal inspirerend vind, reizen. Sinds ik met mijn PR bureau gestopt ben, is helaas ook het regelmatig reizen verminderd. Dus je kunt je voorstellen dat toen ik bezig was met mijn research naar een geschikte cursus de keuze tussen 8 maanden elke donderdag of 1 week ‘full on’ in New York niet zo’n hele moeilijke keuze was.

“Ik ben voor een week naar New York gevlogen om daar een intensieve digital marketing cursus te gaan volgen aan de New York University”

Op de verjaardag van mijn vriend Jeffrey (9 april…en Jeff dank daarvoor!) ben ik voor een week naar New York gevlogen om daar een intensieve digital marketing cursus te gaan volgen aan de New York University. De keuze maken om te gaan was niet lastig, maar de week voordat ik Skyler een weekje achter moest laten was wel even iets minder. Gelukkig ging zodra ik in het vliegtuig zat de knop om, vol erin om dat certificaat te halen.

Nu ik weer thuis ben kan ik je vertellen hoe blij ik ben dat ik dit gedaan heb, niet alleen voor mijn ontwikkeling maar ook de uitdaging, de reis zelf en om even ‘uit’ The Chair te kunnen stappen heeft mij zoveel gebracht! Ik heb een afspraak met mijzelf gemaakt om elk jaar een opleiding/cursus te gaan volgen wat mij verder brengt. Jezelf blijven uitdagen op educatie gebied is net zo’n belangrijke zaak als alle andere zoals hierboven omschreven!

Love, Iris

“Keep pushing your own limits, in order to grow”

Iris Poldervaart

Ik in New York

Tekst: Iris Poldervaart