Het is zover! De stemmen zijn geteld en de eerste Elevator Pitch winnaar is een feit! De afgelopen drie weken hebben jullie kunnen stemmen op de genomineerden van de Elevator Pitch september:

“De winnaar van deze Elevator Pitch wint een enorm prijzenpakket!”

– Amber van Bullet Design
– Jolanda van MadeforDogs
– Fleur van Appels Media
– Marieke van 
Marieke de Jong Interieurarchitectuur

De winnares van deze Elevator Pitch wint een enorm prijzenpakket! Zo wint zij naast natuurlijk de aandacht op mijn site ook mijn boek, een ticket voor mijn Masterclass Ondernemen én een persoonlijke coachingsessie met mij! 

En dan nu het grote moment… De winnares van de Elevator Pitch van september is geworden: Marieke van Marieke de Jong Interieurarchitectuur!

Van harte gefeliciteerd met je prijzen! Stuur even een mail met je gegevens naar info@annicvw.com. En voor de overige drie genomineerden, enorm bedankt voor jullie deelname en succes met de verdere ontwikkeling van jullie bedrijf! 

Wil jij ook meedoen?
Deze Elevator Pitch voor ondernemers was een groot succes! Daarom komt er ook in november een nieuwe Pitch-wedstrijd en daar kun je je vanaf nu de hele maand oktober voor aanmelden. Doe je ook mee? 

“Deze Elevator Pitch voor ondernemers was een groot succes! Ook meedoen? Meld je dan nu aan voor de nieuwe Pitch!”  

Eind oktober sluit de inschrijving en maak ik de vier nominatie-winnaars bekend. Deze winnaars krijgen eenmalig aandacht (in mijn maandelijkse Annicvw’s Elevator Pitch artikel hier op mijn website) voor zijn of haar bedrijf/product op mijn site en op mijn social media kanalen. Heel goed voor je ranking op Google. 

Bij de volgende elevator pitch gaan we het wel iets anders doen, maar dat vertel ik je bij het bekend maken van de nominatie winnaars! Wat ik je wel kan vertellen is dat het stemmen zal hetzelfde zal blijven. Dus verzamel jij in november als één van de vier nominatie winnaars de meeste stemmen, dan wordt je de maandwinnaar. Als maandwinnaar win je nog meer roem op mijn website ;-) en ontvang je daarnaast mijn boek, een ticket voor mijn Masterclass Ondernemen, een persoonlijke coachingssessie met mij én…. je wint komende maand ook de gloednieuwe ThinkPad X1 tablet van Lenovo t.w.v. € 1400,-!

Hoe kun je meedoen?

 • Stuur een mail naar info@annicvw.com o.v.v. ‘Annicvw’s Elevator Pitch’ met:
 • Jouw naam + leeftijd
 • Naam van jouw bedrijf en kvk nummer
 • Social media kanalen en website
 • Korte introductie van jouw bedrijf (maximaal 200 woorden)
 • 5 foto’s van jou, jouw bedrijf en/of product (minimaal 800 px breed) LET OP! Je maakt alleen kans als jouw inzending aan de bovenstaande voorwaarden voldoet.

Voorwaarden

 • Deelname aan deze contest is gratis
 • Als een deelnemer stemmen krijgt van niet bestaande of in-actieve email adressen worden deze afgetrokken van het totaal aantal stemmen
 • Stemmen kan de hele maand. In het laatste weekend van de maand maak ik de winnaar bekend
 • De prijs is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar voor geld
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Ik kijk uit naar jouw inzending!

P.s. Als je iemand kent die dit wil winnen, stuur dan dit artikel door naar die ondernemer! 

#Annicvwad