Het einde van het jaar nadert en het is vandaag alweer 1 december! Maak jij ook altijd in december plannen voor het nieuwe jaar? Wil je juist meer of minder werken? Heb je nieuwe doelen gesteld? Misschien wil je het roer (rigoureus) omgooien

“Ik blijf diezelfde enthousiaste en gedreven ondernemer die overal kansen ziet”

Ik was zelf door de enorme hoeveelheid aanvragen voor samenwerkingen, lezingen, consultancy klanten, de verbouwing én mijn enthousiasme weer ‘even’ mijn balans kwijt en mijn doel om 3 dagen te werken uit het zicht verloren. Want ja, ook al werk ik nu al meer dan een jaar 3 dagen per week, ik blijf diezelfde enthousiaste en gedreven ondernemer die overal kansen ziet. 

Want waar doe ik het nou eigenlijk allemaal voor? En wat vind ik nou écht leuk? Vind ik mijn website en mijn YouTube kanaal nog wel leuk? Waar wil ik tijd aan besteden? En waar word ik écht blij van? In de afgelopen weken heb ik hier heel goed over nagedacht. Ik heb mijn doelen weer helder, ik weet wat ik wil en wat ik echt leuk vind! Misschien goeie vragen om aan jezelf te stellen aankomende maand en zo nieuwe plannen te maken voor 2017? 

“Ik heb dat al meerdere keren in mijn leven ervaren met doelen die vaak voor anderen onbereikbaar leken en ik uiteindelijk toch heb behaald”

Ik geloof er heilig in dat ALLES, maar dan ook echt alles wat je wilt kan. Als je maar écht wilt. Ik heb dat al meerdere keren in mijn leven ervaren met doelen die vaak voor anderen onbereikbaar leken en ik uiteindelijk toch heb behaald. Maar ook toen ik vorig jaar mijn bedrijf I Love Fashion News omdoopte tot Annicvw.com. Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er vooral om dat je doet waar jij blij en gelukkig van wordt. 

Liefs, Annic

P.s. Op zondag 08 januari geef ik een Masterclass Doelen Stellen, zodat je 2017 met duidelijke doelen aan de slag kunt gaan. Ik help je met het vinden van je doelen, ze helder te krijgen én een plan van aanpak te maken waar je direct mee aan de slag kunt!