Heb jij al tijden dat gouden idee op de plank liggen of loop jij al jaren rond met het plan echt iets voor jezelf te beginnen maar heb je net dat laatste professionele steuntje in de rug nodig? Óf ben jij een werknemer met grote ambities? Dan is mijn Private Masterclass Ondernemen iets voor jou.

Vorige maand gaf ik al een Private Masterclass ondernemen, maar deze was zo snel uitverkocht dat ik er direct nog één heb gepland. En let op, dit is de laatste van dit jaar. Ik geef deze masterclass aan een select groepje van maximaal 15 mensen. Het voordeel hiervan is dat ik jou persoonlijk aandacht kan geven en alle tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden!

Wat je precies kunt verwachten? Onderwerpen als social media, netwerken, PR en marketing komen onder andere aan bod en bij ieder krijg je een concrete voorbeelden en meerdere tips.

Zoals je waarschijnlijk weet ben ik founder & director van mijn website I Love Fashion News, die ik zes en een half jaar geleden begon. Deze site is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fashion site van Nederland. Hoe ik dit heb gedaan zonder start kapitaal en zonder studie? Dat vertel ik je ook tijdens deze Private Masterclass Ondernemen.

De Masterclass Ondernemen vindt plaats bij WeWork op de Weteringschans 165 in Amsterdam op zondag 25 oktober van 13:00 – 17:00. Er zijn twee soorten kaartjes verkrijgbaar: één met en één zonder mijn boek Masterclass Ondernemen (als je mét boek bestelt dan krijg je korting op het boek!).

Klik hier om tickets te bestellen voor de Private Masterclass Ondernemen op zondag 25 oktober van 13:00 – 17:00 in Amsterdam. Zie ik je dan?