Eind 2015 vroeg Annic mij of ik contributor van haar website wilde worden. Ik ben geen natuurtalent in schrijven, maar vind het wel een uitdaging en uitdagingen ga ik graag aan! Als ondernemer aan onderwerpen in ieder geval geen gebrek…

“Wellicht klinkt dit alsof ik mezelf hoog heb zitten maar hé, niet geschoten… Toch?”

Nadat ik op mijn 20e het succesverhaal van Raymond Spanjar, medeoprichter van Hyves, had gelezen dacht ik: “Als hij het kan, dan kan ik het ook!” Wellicht klinkt dit alsof ik mezelf hoog heb zitten maar hé, niet geschoten… Toch?

Samen met Lotte startte ik begin 2012 ons bedrijf Make My Event. Met MME zetten we dagelijks hardwerkende, hoogopgeleide en representatieve hosts en hostesses in voor voornamelijk gave sales, horeca en hosting opdrachten. In die vier jaar heb ik samen met Lotte heel veel meegemaakt, verschillende nominaties en prijzen ontvangen en heel veel geleerd rondom het opstarten van een eigen bedrijf. Geleerd hoe je het beste bepaalde processen kan aanpakken, maar ook (en misschien wel vooral) hoe je het juist precies níet moet doen.

“Een kleine kanttekening: ik ben niet iemand die je gaat vertellen hoe je het beste ‘moet’ ondernemen. Ik kan hooguit onze ervaringen met je delen”

Op Annicvw.com neem ik je graag mee in onze rollercoaster. Een kleine kanttekening: ik ben niet iemand die je gaat vertellen hoe je het beste ‘moet’ ondernemen. Ik kan hooguit onze ervaringen met je delen en wellicht dat ik je daarmee een heel klein beetje kan inspireren want hé, als ik het kan…

Aanstaande woensdag staat mijn eerste column online met de titel: HELP, mijn werkneemster is zwanger!

Tekst: Mariëlle Smit