Twee jaar geleden heb ik een de knoop doorgehakt en de keuze gemaakt om te stoppen met mijn PR bureau PR Éclat om mij volledig te kunnen richten op ons haar & make-up platform The Chair. Al mijn contracten heb ik toen gelijktijdig ontbonden. Best een pittige keuze, maar ondernemen betekent ook risico’s nemen. Dat zal ook Annic je kunnen vertellen… Ik heb dan ook respect voor een ieder die het bekende achter zich durft te laten en voor een nieuw, onzeker, avontuur kiest!

“Best een pittige keuze, maar ondernemen betekent ook risico’s nemen”

Mijn partner, al 25 jaar kapper en ondernemer, had een missie: vrouwen van professionele informatie voorzien op haar & make-up gebied. We zijn toen begonnen met het maken van tutorials, korte filmpjes van max. 2 minuten waarbij ons Chair Professional team de nieuwste kapsels en make-up looks laten zien zodat jij deze thuis kunt namaken. Om de tutorials heen maken wij elke dag nieuwe content.

De looks en trends worden bepaald het editorial team, onder mijn leiding. Bij ons staat voorop dat we goed nadenken of de looks ook haalbaar zijn.

We zijn niet allemaal haarstylist of make-up artist toch ;-)!

Het mooie van een jong groeiend bedrijf is dat wij de flexibiliteit hebben om nieuwe ideeën uit te werken en bestaande concepten aan te passen. En geloof mij, het zijn er nogal wat… :-) Ik kijk ook enorm uit naar het uitvoeren van onze nieuwe plannen en het maken van de nieuwe content die gaat komen. Om te beginnen met onze aangepaste tutorials. Bij elke nieuwe tutorial komt er ook een ‘INSIDER INFO’ video, waarbij ik je meer uitleg geef waarom wij als editorial team voor een bepaalde look hebben gekozen. Helaas kan ik deze nu nog niet laten zien, maar houd ons vooral in de gaten want de eerste komt vrijdag 18 maart uit.

Wel kan ik je alvast een sneak peak geven wat er zoal tijdens de draaidagen achter de schermen gebeurt. Zo ook een bezoekje van Skyler. Tja, als kind van ondernemende ouders is de studio ook af en toe je speeltuin.

Liefs, Iris

Tekst: Iris Poldervaart