Je wilt iets in het leven. Maar wat dan precies? Hoe stel je jouw doelen vast en bereik je ze? Ik krijg vaak de vraag: ‘Annic, jij hebt op jouw leeftijd al zoveel bereikt. Hoe doe je dat?’ Het antwoord: ‘Door heldere doelen te stellen.’ 

“Omdat we zo druk zijn met doen wat van ons verwacht wordt, vergeten we om te bedenken wat we echt willen”

Maar waar begin je dan?
De basis voor ieder doel is jouw eigen wens. Wat wil je nou echt? We leven in een enorm snel tempo en rennen door de wereld. Vaak zonder precies te weten wat we doen en waarom. En juist omdat we zo druk zijn met doen wat van ons verwacht wordt, vergeten we om te bedenken wat echt belangrijk is.

Ontdek je passie
Doelen stellen begint daarom met ontdekken wat je passie is. Wat vind je leuk aan het leven dat je leidt? Wat mis je en zou je graag (meer) willen zien in je dagelijkse leven? Waar wil je graag naartoe?

“In mijn Masterclass Doelen Stellen leer ik je je passie te vinden, de juiste doelen te stellen én maken we een plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kunt”

Als je die vragen voor jezelf hebt beantwoord, begin je met het stellen van doelen en het maken van een plan van aanpak. Ik doe dat zelf heel vaak, ook met vrienden en met consultancy klanten en als je het leuk vindt binnenkort ook met jou! Want op 8 januari geef ik mijn eerste Masterclass Doelen Stellen en leer ik je hoe je de antwoorden op deze vragen omzet in de juiste doelen én in een plan van aanpak giet waar je direct mee aan de slag kunt.

Inschrijven
Wil jij je inschrijven voor de Masterclass? Bestel dan hier je ticket. Tickets zijn inclusief alle materialen tijdens deze Masterclass, een goodiebag met haar boek, drankjes tijdens de Masterclass en tijdens de borrel na afloop van de Masterclass.