Zoals je waarschijnlijk weet geef ik maandelijks Masterclasses en 25 oktober is zeer waarschijnlijk de laatste van dit jaar. Maarrrrr in november geef ik nóg een Masterclass, een mini masterclass, maar het leuke is dat je hier gratis (!) bij kunt zijn! Op 3 november vind Girls Just Wanna Have Funds plaats en ik ben deze avond hoofdgast. Wat een eer hè? Het event wordt georganiseerd door Nationale Nederlanden en How 2 Spend It.

Hoe laat & waar?
Om 17.30 uur word je verwelkomd met een lekker hapje en drankje in het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café, Stationsplein 25 in Rotterdam (gelijk naast Rotterdam Centraal Station). We verwachten dat het event met de borrel tot 21.30 uur duurt.

Programma
Na de introductie, vertel ik je hoe ik I Love Fashion News.com ben begonnen. Ik deel mijn verhaal over hoe ik zes jaar geleden begon met een goed idee en dat heb uitgebouwd tot een succesvolle onderneming.

Na de pauze trakteer ik je op een light-versie van mijn Masterclass Ondernemen. Vervolgens ben ik te gast in de talkshow, waarin we het onder de leiding van talkshowhost Michèle Sparreboom met elkaar gaan hebben over jouw (financiële) visie voor de toekomst.

Geheel geïnspireerd, kun je tenslotte netwerken en je inzichten delen met de andere deelnemers. Heb je vragen over je pensioen? Neem ze mee, want er zijn voldoende mensen aanwezig die je kunnen helpen. Ps. Hapjes en drankjes worden geregeld.

Aanmelden
Het evenement is dus gratis, maar je moet je wel even aanmelden. Nodig ook je vriendinnen uit om zich via deze site aan te melden, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Ik hoop tot dan! Laat me hieronder weten als je je hebt aangemeld!