Mijn werk is super divers, ik ben spreker, adviseur voor ondernemers en YouTuber. En voor dat laatste mag ik vaak de nieuwste en mooiste collectie’s zien, maar ook gave gadgets. Zoals X1 Yoga uit de zakelijke Think-lijn van Lenovo waarbij alle software en functionaliteit, zoals beheer en security, optimaal en speciaal voor de zakelijke gebruiker zijn ontworpen.

“Dit is een 2-in-1, oftewel een tablet én laptop in één en alles wat daartussen zit!”

Ik heb de ThinkPad X1 Yoga laptop van Lenovo getest, dit is een 2-in-1, oftewel een tablet én laptop in één en alles wat daartussen zit! Ook al ben ik dol op mijn eigen laptop, moet ik eerlijk zeggen dat ik zéér blij verrast ben over deze laptop! Hij kan zóveel en hij is su-per handig. Lees maar mee…

Ten eerste heeft deze laptop die je heel makkelijk zakelijk én privé kan gebruiken de onderstaande 5 handige features:

1.     Lange batterijduur. Je kunt 11 uur (ja je leest het goed ;-) zonder op te laden aan het werk.
2.     Superlicht (weegt met 1.27 kg minder dan de MacBook Air).
3.     Dun en past daarom altijd in je tas.
4.    Een mooi beeldscherm met mooie kleuren en scherp contrast en tegelijkertijd een handig Quad HD (QHD) beeldscherm, dat ook een touchscreen is.
5.     De Lenovo ThinkPad X1 Yoga is voorzien van een stylus pen en kun je gebruiken voor het maken van aantekeningen of het tekenen van dingen. Het fijne is dat je de pen altijd bij de hand hebt, omdat deze in de ThinkPad X1 Yoga wordt geschoven.

Maarrrr, wat ik het coolste vind, is dat deze laptop voor verschillende activiteiten vier speciale standen heeft:

 • De Present stand:
  Deze stand kun je gebruiken voor het geven van presentaties, maar je kunt in deze stand ook lekker foto’s of een filmpje bekijken (alleen of samen). Daarnaast is deze stand ook heel handig als je in het vliegtuig wilt werken of als je met een klant zit en je presentatie wilt laten zien, en natuurlijk als je een vlog of video wilt kijken.
 • De Create stand:
  Je gebruikt de ThinkPad X1 Yoga dan als tablet. Handig om op deze manier te browsen of aantekeningen te maken onderweg als een toetsenbord even niet handig is. Ook voor creatieven handig om mee te tekenen. Ik heb deze stand gebruikt om met mijn vriend een indeling te maken voor ons nieuwe huis! Handig toch?
 • De Connect stand:
  Handig om te video conferencen of thuis te Skypen met mijn vriend als hij voor werk in het buitenland is, vooral omdat het toetsenbord niet in de weg zit en je met het touchscreen alles kunt regelen.

 

 • En tot slot de Work stand:
  De normale laptopstand voor bijvoorbeeld tekstverwerken en alles wat je normaal doet op je laptop.

 

Bekijk voor meer informatie deze video:

Of ga naar de website www.lenovo.comFacebook of Instagram.

#AnnicvwAd