Ik vertelde je onlangs over mijn favoriete apps. Maar, ik vind het ook leuk om anderen daarnaar te vragen. Daarom stelde ik mijn zusje Elise van ModeMusthaves.com de vraag: wat zijn jouw favoriete apps?

Elise vertelt:
“Ik heb heel veel lievelings apps. Natuurlijk de social media en standaard apps, maar ook:

BASECAMP, een superfijne app met een digitale to-do list. Daarnaast kan ik zo ook projecten heel makkelijk beheren samen met de meiden van Team ModeMusthaves. Sinds we hier in werken (vaak ook op de desktop), gaat alles veel makkelijker. Echt een aanrader! De eerste versie is nog gratis ook ;-)

DROPBOX, ja, ik houd van praktisch haha… Veel van jullie zijn vast bekend met de desktop variant, maar met de app kun je heel makkelijk bij je documenten als je onderweg bent. Ik gebruik dit heel vaak, ideaal!

PARKLINE, nog zo’n topuitvinding. Nooit meer een kaartje kopen in de stad voor je auto. Met twee klikken op de knop kun je je auto aanmelden. Ook kun je eindtijd instellen en word je herinnerd als je er langer staat. Nooit meer in de regen naar die automaat opzoek of klooien met kleingeld etc…

UBER voor als ik met de taxi ga. Je hebt in verschillende prijsklasses taxi’s en het is super betaalbaar en makkelijk in gebruik. Daarbij is de service ook top, ik ben fan.

favo app elise

HEAD SPACE, naast alle praktische apps ben ik ook gek op de Head Space app. Misschien een beetje zweverig voor sommigen van jullie, maar ik raad het iedereen aan! De gratis versie is voor 10 dagen lang 10 minuutjes mediteren/bodyscan en heel mindful zijn, hahaa. De filmpjes zijn ook leuk. Ik zou zeggen, doe eens gek en probeer het een keertje. Geeft echt rust in je hoofd.

COUVERTS, voor restaurants reserveren vind ik het ideaal om via een app te doen in plaats van bellen. Wel net even minder als het restaurant niet aangesloten is (gebeurt nog wel eens bij nieuwe hotspots), maar verder werkt hij super!

MODEMUSTHAVES, Natuurlijk onze eigen app. Deze gebruik ik niet om te shoppen, zoals de meeste die hem op de telefoon hebben staan, maar hier houd ik de hele collectie mee in de gaten. Ik kan zien welke nieuwe items online zijn gekomen of welke terug op voorraad zijn. Helemaal handig!”

Leuk om te weten. Tell me, wat zijn jouw favoriete apps en waarom?

Beeld banner: Reneé Streefkerk