OVER ANNIC

"Met meer dan 18 jaar ervaring is Annic zeer ervaren op het gebied van ondernemen"

Annic ten Duis (1983) is al meer dan 18 jaar ondernemer en sinds 2012 is zij adviseur voor ondernemers. Maar Annic is ook spreker, heeft een boek over ondernemen uitgebracht en deelt business tips op haar YouTube kanaal.

Ondernemersgezin
Geboren als oudste in een gezin van vijf kinderen, met een succesvolle ondernemende vader en een enorm creatieve moeder, heeft Annic van beide veel meekregen. Voor haar is het creatieve en ondernemende de perfecte combinatie en is ze net zoals haar broers en zus op jonge leeftijd begonnen als ondernemer.

18 jaar ondernemer 
In de afgelopen 18 jaar heeft Annic verschillende bedrijven gehad zoals een styling bureau waarmee ze met haar team de styling verzorgde voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor tv programma’s als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’ en daarnaast voor heel veel tv commercials.

I Love Fashion News
In 2009 heeft zij de mode nieuwssite I Love Fashion News opgericht wat al snel uitgroeide tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Met een kantoor in het World Fashion Center bracht de redactie elke dag het laatste mode nieuws, maar daarnaast organiseerde zij ook grote offline fashion events, publiceerde ze meerdere keren per jaar een magazine en runde ze een webshop met honderden bestellingen per maand.

Advies & YouTube
In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op waarbij ze ondernemers adviseert met persoonlijke adviesdagen en adviestrajecten. Vervolgens is ze in 2015 haar eigen YouTube kanaal gestart waar ze business video’s deelt voor ondernemers én ambitieuze werknemers. Maar Annic is ook…

VERDER OVER ANNIC…

…spreker op evenementen. Ze organiseert twee keer per jaar Masterclasses over ondernemen, ze geeft maandelijkse webinars en daarnaast is ze als spreker te zien met haar lezingen door het hele land bij events, congressen, bedrijven, scholen en andere organisaties.

Boek
Eind 2014 bracht Annic haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ uit. Hierin deelt Annic tips over ondernemen en haar ervaringen over het opzetten van haar succesvolle bedrijf en website I Love Fashion News.com (wat uitgroeide tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand).

Investeerder
Verder investeert Annic in bedrijven en geeft ze met een financiële investering en haar kennis bedrijven een kickstart.

“Naast ondernemen vind ik anderen mogen helpen en adviseren met alle ervaring en kennis die ik heb opgedaan het allerleukste wat er is”

Menu