OVER ANNIC

"Met meer dan 19 jaar ervaring is Annic zeer ervaren op het gebied van ondernemen"

Annic ten Duis (1983) is al meer dan 19 jaar ondernemer en sinds 2012 is zij adviseur voor ondernemers. Maar Annic is ook spreker, organiseert Masterclasses over ondernemen en heeft een boek daarover uitgebracht.

In de afgelopen 19 jaar heeft Annic verschillende bedrijven gehad zoals de mode nieuwssite I Love Fashion News die zij in 2009 heeft opgericht. Deze site groeide al snel uit tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Met een kantoor in het World Fashion Center bracht de redactie elke dag het laatste mode nieuws, maar daarnaast organiseerde zij ook grote offline fashion events, publiceerde ze meerdere keren per jaar een print magazine en runde ze een webshop met honderden bestellingen per maand.

In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op waarbij ze ondernemers adviseert met persoonlijke adviesdagen en adviestrajecten. Maar Annic is ook…

VERDER OVER ANNIC…

…spreker op evenementen. Ze organiseert Masterclasses over ondernemen en daarnaast is ze als spreker te zien met haar lezingen door het hele land bij events, congressen, bedrijven, scholen en andere organisaties.

Eind 2014 bracht Annic haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ uit. Hierin deelt Annic tips over ondernemen en haar ervaringen over het opzetten van haar succesvolle bedrijf en website I Love Fashion News.com (wat uitgroeide tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand).

Verder investeert Annic in bedrijven en geeft ze met een financiële investering en haar kennis bedrijven een kickstart om verder te groeien.

“Na meer dan 19 jaar ondernemen geniet Annic dit moment van een sabbatical en doet zij geen adviesdagen of adviestrajecten.”

Menu