TESTIMONIALS

"Hieronder vind je een selectie van reacties van ondernemers die een adviesdag bij Annic hebben gevolgd"
“De adviesdag was in één woord; fantastisch! Een powervrouw als Annic doet je goed om het bedrijf een flinke boost te geven en alles eens van een afstand te bekijken. Wat je eraan overhoudt? Heel veel nieuwe ideeën en inspiratie om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Al met al, een topdag gehad, dank Annic!”

VanBeem.nl

VanBeem.nl

“Al lange tijd had ik behoefte aan twee dingen: structuur in mijn werkweek én een duidelijk product. Tijdens de adviesdag van Annic zijn beide doelen ingevuld: samen kwamen we snel tot superconcrete en eenvoudige oplossingen. De adviesdag met Annic heeft mij een start gegeven om bewuster om te gaan met tijd en zorgde er daarnaast voor dat ik een duidelijk verhaal kan overbrengen aan mijn potentiële klant. Het is de investering meer dan waard! Bovenal is Annic een heel betrouwbare en bekwame sparringpartner voor mij als ondernemer. Dank je wel, Annic.”

Denise

quickbranding.nl

“Wat een super leerrijke dag. Ik ben zelf continu bezig met mijn bedrijf dat sommige verbeterpunten mij helemaal niet meer opvallen. Annic haalt alle details aan en bespreekt hoe dit beter kan. Ze geeft je zelf de vrijheid hoe je dit best kan aanpakken, maar wijst je op de punten die kunnen verbeteren en geeft tips hoe je deze kan aanpakken. Annic geeft je de motivatie en energie om je bedrijf weer volop te laten groeien.”

Steffi

Sibella.be

“Een ontzettend leuke, informatieve maar vooral inspirerende dag. Mijn doel voor de dag was het vinden van handvatten om mijn startende bedrijf een stap verder te brengen. Dat doel was duidelijk te laag ingezet want toen ik een paar uur later wegging had ik een plan voor niet 1 stap verder, maar een concreet plan met helder gestelde doelen voor het komende jaar. Juist als startende ondernemer is het echt een aanrader om te doen!”

Machteld

Forestandbear.nl

“Als startend ondernemer wist ik gewoon niet hoe te beginnen. Ik had een bedrijfsplan en veel ideeën, maar kreeg het zelf niet voor elkaar om dit om te buigen tot één geheel. Je bent heel doortastend en stelt de juiste vragen waardoor veel waardevolle inzichten kwamen. Daarnaast heb ik nu veel praktische tips over het online ondernemen gekregen. Na het traject moest alle informatie even ‘landen’. Sommige inzichten blijven misschien nog heel even geparkeerd, maar voor het overige waar ik heel blij van word is het nu tijd voor actie! Ik ga er nu mee aan de slag en houd je op de hoogte! Ik kan niet wachten tot mijn site live gaat!”

Anoniem

Startende ondernemer van een reisplatform

Menu