TESTIMONIALS

"Hieronder vind je een selectie van reacties van ondernemers die een adviesdag bij Annic hebben gevolgd"

“Wat een super leerrijke dag. Ik ben zelf continu bezig met mijn bedrijf dat sommige verbeterpunten mij helemaal niet meer opvallen. Annic haalt alle details aan en bespreekt hoe dit beter kan. Ze geeft je zelf de vrijheid hoe je dit best kan aanpakken, maar wijst je op de punten die kunnen verbeteren en geeft tips hoe je deze kan aanpakken. Annic geeft je de motivatie en energie om je bedrijf weer volop te laten groeien.”

Steffi

Sibella.be

“Een ontzettend leuke, informatieve maar vooral inspirerende dag. Mijn doel voor de dag was het vinden van handvatten om mijn startende bedrijf een stap verder te brengen. Dat doel was duidelijk te laag ingezet want toen ik een paar uur later wegging had ik een plan voor niet 1 stap verder, maar een concreet plan met helder gestelde doelen voor het komende jaar. Juist als startende ondernemer is het echt een aanrader om te doen!”

Machteld

Forestandbear.nl

“Als startend ondernemer wist ik gewoon niet hoe te beginnen. Ik had een bedrijfsplan en veel ideeën, maar kreeg het zelf niet voor elkaar om dit om te buigen tot één geheel. Je bent heel doortastend en stelt de juiste vragen waardoor veel waardevolle inzichten kwamen. Daarnaast heb ik nu veel praktische tips over het online ondernemen gekregen. Na het traject moest alle informatie even ‘landen’. Sommige inzichten blijven misschien nog heel even geparkeerd, maar voor het overige waar ik heel blij van word is het nu tijd voor actie! Ik ga er nu mee aan de slag en houd je op de hoogte! Ik kan niet wachten tot mijn site live gaat!”

Anoniem

Startende ondernemer van een reisplatform

“Een frisse wind door je bedrijf én je hoofd dat is wat je ervaart als je een adviestraject in groep volgt bij Annic. Ik samen met nog drie andere ondernemers, wat een energieke dag! Plan van aanpak, kernwaarden, focus, planning en meer. Ik ging naar huis met een to do list waar je blij van wordt. Ook de evaluatie is een verademing. Nu door naar de volgende stap, een nieuwe uitdaging alles komt aan bod bij Annic! Thanks! Liefs Daan”

Daan Lange

Juffers Lifestyle

“Door jouw gedrevenheid en strakke voorbereiding vloog de Consultancy dag voorbij. ‘Ey-openers’ op social media gebied waardoor ik gelijk keuzes heb durven maken. Ik noem je vanaf nu Annic SMART. Lekker alles gelijk concretiseren, hoe fijn”

Moniek van Rheenen-Schreurs

Business in Person

Menu