Ik heb op vakantie 1 week een digitale detox gedaan! In deze video vertel ik je hoe ik dat deed en hoe dat beviel! Kijk je mee?

– MORE INFO –
Meer informatie over mijn Masterclasses: www.annicvw.com/masterclasses/
Meer informatie over mijn advies traject voor ondernemers: www.annicvw.com/consultancy/

– LIKE IT? –
Steek dan het duimpje omhoog (SUPER THANKS!) en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal: www.youtube.com/user/annicvw! Ik zou het ook super leuk vinden als je een comment achter laat als je deze video leuk vindt! :-)

– BEKIJK OOK –
Mijn andere vlogs van 2016: bit.ly/21MW4l4
Mijn extra video’s: bit.ly/29xcpZJ

– MY BOOK –
Masterclass Ondernemen bestel je hier: bit.ly/14ykW8m

– MY WEBSITE –
Ken je mijn website al? www.annicvw.com

– MY SOCIAL MEDIA –
www.facebook.com/Annicvw
www.instagram.com/Annicvw
– BUSINESS INQUIRIES –
Voor vragen over samenwerkingen ben ik bereikbaar via info@annicvw.com

– JINGLE –
De muziek in het begin van mijn video is speciaal voor mij gemaakt door: www.muziekfabriekonline.nl/

– ABOUT ME –
Hi! Ik ben Annic van Wonderen en eigenaresse van hét business inspiratie-platform: Annicvw.com (voormalig ILoveFashionNews.com). Ik ben ondernemer, adviseur voor ondernemers, spreker en natuurlijk YouTuber. Misschien heb je mij wel eens gezien bij Editie NL, RTL Boulevard, Koffietijd of mijn eigen real life soap bij RTL ‘De Wonderen Wereld van Annic’ of ken je mij van mijn boek ‘Masterclass Ondernemen’.

Op mijn YouTube kanaal deel ik elke zondag om 06.00 uur een nieuwe (week)vlog. Hierin geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke én zakelijke leven. En elke woensdag deel ik om 06.00 uur een extra video met business tips en interviews. Nieuwsgierig? Abonneer je dan (GRATIS) op mijn kanaal! Liefs, Annic.